Din indkøbskurv er tom.

Danskproduceret hudpleje

Naturlige produkter

Ekspedition indenfor 24 timer i Danmark

SIGR MENS SKINCARE

Velvære, funktion & design

SIGR blev grundlagt i 2015 med en ambition om at skabe et dansk hudplejebrand, der kunne hjælpe alle mænd med at pleje deres hud og som byggede på naturlige ingredienser. Vi mener ikke at vores hud har brug for en masse kemi for at holde sig plejet, men der imod mener vi at vores hud vil holde sig bedst plejet ved at tilfører den produkter baseret på ingredienser skabt i naturen. Teamet bag SIGR brænder for at udbrede naturlig og effektiv hudpleje til alle mænd fra stilladsarbejderen til advokaten.

Naturligt indhold & høj kvalitet

SIGR er baseret på naturlige ingredienser: Kamille, mandelolie, hvede, olivenolie, morgenfrueekstrakt, jojobaolie, kokosolie, vitamin B3, vitamin B5, sheasmør samt Aloe Vera.
Ingredienserne bidrager til en høj kvalitet og en gennemsigtighed i vores produkter. Sammensætningen af de naturlige ingredienser skaber en duft, der kan være svær at kontrollere. Derfor er der tilsat en meget mild parfume i nogle af produkterne for at sikre en ensartethed i duften.

Grønt fokus

Vores målsætning for SIGR har fra dag et været at arbejde hen i mod at blive så miljøvenlige og grønne som muligt.
Vores produkter er på nuværende tidspunkt ikke økologicertificeret, da vi bruger vilde natur ingredienser. Det ændrer dog ikke på at vores produkter er naturlige.

Vi ønsker at være en grøn virksomhed der arbejder for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Vi vil medvirke til at mindske CO2-udledningen gennem at undgå skadelig kemi i vores produkter. Derudover har vi en produktion der fokuserer på brug af solcelleenergi, rensning af spildevand og affaldssortering.

SIGR ALl in package