Din indkøbskurv er tom.

Danskproduceret hudpleje

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Ekspedition indenfor 24 timer i Danmark

SIGR MENS SKINCARE

Om SIGR

Efter mere end to års intenst samarbejde mellem førende producenter, dermatologer/kosmetologer og barberer er navnet og produktserien SIGR blevet til. SIGR betyder sejr på nordisk og er dybt forankret i vores DNA.

Med afsæt i ambitioner om at skabe unikke hudplejeprodukter baseret på naturens egne, rå ressourcer er SIGR opstået fra den nordiske muld med det formål at udstyre den kvalitetsbevidste mand med plejeprodukter i ren
dyrket kvalitet.

Dansk produceret
naturlige ingredienser
kompromisløs kvalitet

Gennem årtusinder har mennesket kendt til og nydt godt af naturens gavnlige ressourcer ift. alt fra sårheling til fugtgivende olier. Alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser, som er udviklet med en videnskabelig tilgang og mange års erfaring og viden fra kompetente fagspecialister.

Vores produktserie byder på bodylotion til shave gel og face moist og er 100% dansk produceret. Du finder naturlige ingredienser som kamille, hvedekerner, morgenfrue og mandler, som alt i alt udgør hudplejeprodukter til manden, der søger kompromisløs kvalitet uden kemiske tilsætningsstoffer.

Vi stiller høje krav til vores producenter i forhold til miljø og brugen af kemi og stiller os derfor ikke tilfredse med hvad som helst. Kun det bedste er godt nok.

Inspired by nature /
/ Powered by science

Sådan lyder sloganet, der er sigende for vores tilgang til udviklingen af produkterne kombineret med den kompromisløshed, der afspejler sig i alt fra emballage til selve produktet og vores værdier.

Vi tror på, at høje ambitioner udfordrer status quo og skaber enestående resultater. Vores ambition afspejler sig i alt, vi gør, og kommer også til udtryk i den lange proces, vi har været igennem i forhold til produktudvikling.

Ambitiøs
passioneret
miljøbevidst

Den røde tråd er synlig igennem hele vores koncept. Fra design af emballage til effekt, kvalitetskrav og de mennesker, vi samarbejder med – vi er ambitiøse og vil ikke nøjes. Vores samarbejdspartnere inkluderer blandt andet unge sportstalenter som Søren Hald, U-19 danmarksmester i badminton, og Nikolaj Møller Madsen, som trods sin unge alder som racerkører allerede er 3-dobbelt danmarksmester. Begge to ambassadører og eksempler på de værdier, der ligger til grund for SIGR, og som har vundet genlyd i VOGUE UK, Euroman og House of Coco.