Din indkøbskurv er tom.

Danskproduceret hudpleje

Naturlige produkter

Ekspedition indenfor 24 timer i Danmark

SIGR MENS SKINCARE

Velvære, funktion & design

SIGR blev grundlagt i 2015 med en ambition om at skabe et dansk hudplejebrand, der henvender sig til den moderne mand. SIGR er en dansk virksomhed, hvor både produktion og udvikling foregår i Danmark.
Teamet bag SIGR brænder for at udbrede naturlig og eksklusiv hudpleje til mænd.

Vi søger hele tiden at forbedre vores produkter og sikre en høj kvalitet. Derudover udvikler og udvider vi vores sortiment efter hvilke produkter der efterspørges. Alt dette for at sikre din tilfredshed.

Naturligt indhold & høj kvalitet

SIGR er baseret på naturlige ingredienser: Kamille, mandelolie, hvede, olivenolie, morgenfrueekstrakt, jojobaolie, kokosolie, vitamin B3, vitamin B5, sheasmør samt Aloe Vera.
Ingredienserne bidrager til en høj kvalitet og en gennemsigtighed i vores produkter. Sammensætningen af de naturlige ingredienser skaber en duft, der kan være svær at kontrollere. Derfor er der tilsat en meget mild parfume i nogle af produkterne for at sikre en ensartethed i duften.

Grønt fokus

Vores målsætning for SIGR har fra dag et været at arbejde hen i mod at blive så miljøvenlige og grønne som muligt.
Vores produkter er på nuværende tidspunkt ikke økologicertificeret, da vi bruger vilde natur ingredienser. Det ændrer dog ikke på at vores produkter er naturlige.

Vi ønsker at være en grøn virksomhed der arbejder for at sikre en grøn og bæredygtig fremtid. Vi vil medvirke til at mindske CO2-udledningen gennem at undgå skadelig kemi i vores produkter. Derudover har vi en produktion der fokuserer på brug af solcelleenergi, rensning af spildevand og affaldssortering.

Gratis fragt v. køb over 399

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alle ordre samt fri returnering af uåbnet emballage. Vi håber derfor på, at vi kan være med til at give dig en gode oplevelse når du handler din hudpleje hos SIGR.

SIGR ALl in package