Din indkøbskurv er tom.

Danskproduceret hudpleje

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER

Ekspedition indenfor 24 timer i Danmark

SIGR MENS SKINCARE

Velvære, funktion & design

SIGR blev grundlagt i 2015 med en ambition om at skabe et dansk hudplejebrand, der henvender sig til den moderne mand. SIGR betyder “sejr” på nordisk og er en dansk virksomhed, hvor både produktion og udvikling foregår i Danmark.
Teamet bag SIGR brænder for at udbrede naturlig og eksklusiv hudpleje til mænd.

Vi søger hele tiden at forbedre vores produkter og sikre vores høje standard. Derudover udvikler og udvider vi vores sortiment efter hvilke produkter der efterspørges. Alt dette for at sikre forbrugerens tilfredshed. Denne bagvedliggende vision for SIGR medvirker til at vi dagligt efterstræber sejr!

Naturligt indhold & høj kvalitet

SIGR er baseret på naturlige ingredienser indeholdende kamille, mandel, hvedekerner, olivenolie, morgenfrue, jojoba, kokos, vitamin b3, vitamin b5, shea samt aloe vera. Ingredienser der bidrager til gennemsigtighed i produkterne samt en høj kvalitet. Sammensætningen af de naturlige ingredienser skaber en duft, der kan være svær at kontrollere. Der er derfor tilsat en meget mild parfume i nogle af produkterne for at sikre en ensartethed i duften.

Seriøs, miljøvenlig & ansvarlig

Vores målsætning for SIGR har fra dag et været at arbejde hen i mod at blive så miljøvenlige og grønne som muligt. En økologisk produktion er en målsætning vi dagligt arbejder på at opnå. Vores produkter er på nuværende tidspunkt ikke økologicertificeret, idet vores ingredienser vokser vildt i naturen og som resultat heraf kan det være svært at sikre at ingredienserne er økologiske.
Som virksomhed ønsker vi at have en grøn profil og vi tager et seriøst ansvar for fremtiden. Vi vil medvirke til at mindske Co2-udledningen gennem bl.a. at undgå kemi i vores produkter, en mere bæredygtig produktion samt generelt at have et grønt mindset med fokus på hvilke tiltag vores virksomhed løbende kan iværksætte for at skabe mere bæredygtighed i hverdagen.

Risikofrit & fri fragt

Idet vi gerne vil gøre det så risikofrit for dig som muligt tilbyder vi fri fragt på alle ordrer samt fri ombytning og returnering ved uåbnet emballage, hvis du skulle fortryde dit køb. Vi håber derfor på, at vi kan være med til at give dig den gode oplevelse når du handler din hudpleje hos SIGR.

SIGR ALl in package